Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Eendaagse cursus met rondvlucht

Tijdens de eendaagse cursus ga je tijdens een intensieve en lange dag aan de slag om je vliegangst te overwinnen. De hele dag wordt je bijgestaan door een ervaren team van begeleiders, piloten en crew. In de comfortabele omgeving van het Corendon Village Hotel krijg je de nodige kennis doormiddel van de twee theoretische modules Begrijpend Vliegen en Psychologisch Inzicht. Aansluitend is de derde module, de Therapeutische Rondvlucht. Na de pre-flight-briefing en het gezamenlijk transport naar Schiphol gaan we alles wat je hebt geleerd in de praktijk brengen. Voor deze oefening hebben we een Boeing 737 exclusief tot onze beschikking.

De praktijk dag wordt afgesloten met de Victory Drink in de SkyBar van het Corendon Village Hotel. Daar ontvangt je het welverdiende certificaat! De cursus is intensief. Indien mogelijk zou je er goed aan doen om hier in je voorbereidingen alvast rekening mee te houden. Twee weken voor de cursus ontvangt je van ons een email met een uitgebreide informatiebrief, hierin staan de exacte starttijden vermeld.

Uniek
Tijdens de speciale rondvlucht zal de instructeur-gezagvoerder, voordat je iets voelt, ziet, hoort of ruikt, vanuit de cockpit vertellen wat dit is en wat er gaat gebeuren. Hij gebruikt hiervoor de boord-intercom zodat iedereen dit goed kan horen.

Boek
De cursus online geboekt? Je krijgt dan gratis ons boek “Overwin je vliegangst en word ook een wereldreiziger” thuisgestuurd. Zo kan je goed voorbereid naar de cursus toe komen! Ons boek al in huis? Fantastisch! Met dit extra exemplaar kan je misschien iemand uit je omgeving die ook last van vliegangst heeft heel blij maken.

Onbezorgd Vliegen Eendaagse!  
Dit all-in pakket biedt toegang tot de cursus inclusief de therapeutische rondvlucht. Er zijn geen verstopte cursuskosten, this is it!

Flight Only 
Onze cursus al gedaan maar nog wat extra oefening nodig? Geen probleem, je bent als ex-cursist van harte welkom om samen met ons hele team nogmaals de therapeutische rondvlucht te maken. Of iemand meenemen tijdens de therapeutische rondvlucht? Boek een Flight Only en wij zorgen ervoor dat er een extra ticket klaarligt.

Intake gesprek
Twijfel je welke cursus het beste bij je past? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen graag.

  • Eendaagse cursus
  • Ervaren begeleiders, piloten en crew
  • Bewezen 3-stappen methode
  • Therapeutische rondvlucht met uitleg vanuit de cockpit
  • Vlucht is met een Boeing 737 en alleen gereserveerd voor Onbezorgd Vliegen
  • Uitgebreide lunch, koffie en thee
  • Boek: Overwin je Vliegangst
  • 98% slagingspercentage

0 Producten

  • Geen producten gevonden...