Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Tweedaagse cursus met retourvlucht

Deze exclusieve cursus biedt je de luxe om de bewezen en effectieve cursusmethode van Onbezorgd Vliegen in een klein gezelschap te ervaren. Je gaat met een kleine groep medecursisten twee dagen aan de slag om je vliegangst te overwinnen. De dagen worden begeleid door een team van ervaren begeleiders, piloot en crew. De eerste dag is de theoretische dag. In de comfortabele omgeving van het Corendon Village Hotel krijg je de nodige kennis doormiddel van de twee theoretische modules Begrijpend Vliegen en Psychologisch Inzicht. De tweede dag is de praktijkdag. Hier ga je na een uitgebreide pre-flight-briefing alles wat je hebt geleerd in de praktijk brengen. Voor deze praktijkoefening gaan we een Therapeutische Retourvlucht maken naar een Europese bestemming.

De praktijk dag wordt afgesloten op Schiphol met de Victory Drink op Schiphol bij Café Rembrandt. Daar ontvangt je het welverdiende certificaat! De cursus is intensief. Indien mogelijk zou je er goed aan doen om hier in je voorbereidingen alvast rekening mee te houden. Twee weken voor de cursus ontvangt je van ons een email met een uitgebreide informatiebrief, hierin staan de exacte starttijden vermeld.

Boek
De cursus online geboekt? Je krijgt dan gratis ons boek “Overwin je vliegangst en word ook een wereldreiziger” thuisgestuurd. Zo kan je goed voorbereid naar de cursus toe komen! Ons boek al in huis? Fantastisch! Met dit extra exemplaar kan je misschien iemand uit je omgeving die ook last van vliegangst heeft heel blij maken.

Onbezorgd Vliegen Exclusief - Retourvlucht!
Dit all-in pakket biedt toegang tot de cursus inclusief de therapeutische retourvlucht. Er zijn geen verstopte kosten, this is it! Mocht je het prettig vinden om te overnachten dan kan dit uitstekend in het Corendon Village hotel, de kosten hiervan zitten niet in de prijs inbegrepen. Boeken kan direct via de site van Corendon.

Intake
Twijfel je welke cursus het beste bij je past? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen graag.

  • Tweedaagse cursus
  • Ervaren begeleiders, piloot en crew
  • Kleine groep max 20 personen
  • Bewezen 3-stappen methode
  • Retourvlucht naar Europese bestemming
  • Uitgebreide lunch, koffie en thee
  • Boek: Overwin je Vliegangst
  • 98% slagingspercentage

0 Producten

  • Geen producten gevonden...