Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Crew

KELLY OTTE

GEZAGVOERDER

Captain Kelly Otte is naast de oprichter van Onbezorgdvliegen ook docent en gezagvoeder bij Corendon Dutch Airlines. In zijn vorige functie als inspecteur-vlieger bij de Rijks Luchtvaart Dienst (IVW) is Kelly o.a. toezichthouder geweest bij de KLM. Met zijn ruim 23 jaar ervaring in de luchtvaart op de Boeing 737, Airbus 320 en MD11 is Kelly een ervaringsdeskundige.

RUUD BAKKER

GEZAGVOERDER

Captain Ruud Bakker is gezagvoerder Boeing 737 bij Corendon Dutch Airlines en voormalig Hoofd Vliegdienst van Martinair. Ruud is gezagvoerder geweest op de MD11 en de Airbus 320. Ruud is vanaf het eerste uur betrokken bij Onbezorgdvliegen en een zeer waardevol onderdeel van het team.

INGRID VAN DIEPEN

STEWARDES

Ingrid werkt momenteel als Stewardes op de klassieke DC-3 van DDA Classic Airlines. Van 1987 t/m 1997 was Ingrid in dienst bij Martinair als stewardess op vele types zoals de DC9, A310, DC10, B747 “jumbo jet” en de MD11.

ROY KERNER

PSYCHOLOOG

Roy Kerner is GZ-psycholoog. Tijdens en na zijn studie psychologie heeft Roy veel gereisd, terwijl hij tot zijn 16e weigerde in een vliegtuig te stappen. Gelukkig heeft ook hij vliegangst overwonnen. Roy is naast psycholoog dus ook ervaringsdeskundige! Roy heeft in de psychiatrie gewerkt waarna hij is begonnen als behandelaar in de eerste lijn. Roy is een BIG geregistreerde GZ-psycholoog..

STEFANIE VAN DER MEER

PURSER

Stefanie is training Purser bij Corendon Dutch Airlines en vanaf het eerst uur betrokken bij Onbezorgdvliegen. Voordat zij bij Corendon Dutch Airlines ging werken was Stefanie in dienst bij ArkeFly als Purser op de Boeing 737 en Boeing 767. Stefanie is door haar uitgebreide professionele achtergrond en uiterst geduldig en vriendelijke persoonlijkheid al jaren een zeer geliefde collega.

MURIËL MEIJER

KINDER- EN JEUGDPSYCHOLOOG NIP

In Muriël haar werk als psychologe bij de gespecialiseerde GGZ behandelt ze veelal angstige kinderen, o.a. kinderen met een gegeneraliseerde angststoornis of kinderen die heel angstig zijn na verschillende traumatische gebeurtenissen meegemaakt te hebben (PTSS). Muriël is vriendelijk, enthousiast en open waardoor je je al snel op je gemak bij haar zult voelen.

PATRICIA ZONNEVELD

PURSER

Patricia is training Purser en (flight safety) instructeur bij Corendon Dutch Airlines. Voordat zij bij Corendon Dutch Airlines ging werken was Patricia in dienst bij Martinair en KLM als grondstewardess.

ESTHER VOORTHUIZEN

PURSER

Esther is Purser bij Corendon Dutch Airlines. Daarvoor heeft Esther voor ArkeFly gevlogen op de Boeing 737 en Boeing 767. Esther heeft ook haar brevet beroepsvlieger behaald.

DANNY DAMMERS

CO-PILOOT

Danny is Co-piloot bij Corendon Dutch Airlines. Voordat hij bij Corendon Dutch Airlines ging werken was Danny in dienst bij Denim Air als Gezagvoerder op de Fokker 50. Daarnaast is hij sinds 2001 actief met het opleiden van leerling piloten en heeft een ruime ervaring als instructeur bij vliegangsttrainingen.

DOMINIQUE OTTE

CURSUSBEGELEIDER

Dominique Otte is samen met Kelly Otte de oprichter en eigenaar van Onbezorgdvliegen. In de afgelopen 7 jaar hebben de twee samen al heel veel mensen mogen helpen om vliegangst te overwinnen. Dominique is verantwoordelijk voor de planning, organisatie en uitvoering van de cursussen. Dominique regelt alles graag tot in de puntjes en is het gastvrije gezicht van Onbezorgdvliegen. Haar persoonlijke werkwijze maakt haar erg aanspreekbaar en de jarenlange ervaring een onmisbaar onderdeel van de organisatie.