Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Over Onbezorgd Vliegen

Captain Kelly Otte met piloot in cockpit

VLIEGEN HEEFT IETS MAGISCH.

Vliegen heeft iets magisch. Het maakt je wereld groter. Het brengt je overal waar je maar heen wilt. En het brengt mensen bij elkaar. Daarom vinden wij ook dat iedereen moet kunnen vliegen!

ONBEZORGD MOETEN KUNNEN VLIEGEN.

Zonder stress. Zonder angst. Zonder zorgen. Daar zetten wij ons voor in. Met onze succesvolle vliegangst cursus om je vliegangst af te overwinnen. Want 98% van onze deelnemers stapt na onze vliegangst cursus onbezorgd het vliegtuig in.

ONZE WERKWIJZE IS UNIEK. PRAKTIJKGERICHT. ONDERSTEUND DOOR WETENSCHAP. WE STARTEN NIET VANUIT DE THEORIE, MAAR VANUIT ONZE EIGEN ERVARINGEN MET MENSEN. WANT DEZE CURSUS IS OPGEZET DOOR KELLY EN DOMINIQUE. KELLY IS EEN BEKENDE EN ERVAREN PILOOT MET EEN GROTE STAAT VAN DIENST ALS VLIEGINSTRUCTEUR, EXAMINATOR EN INSPECTEUR BIJ DE NEDERLANDSE RIJKS LUCHTVAART DIENST.

uitzicht uit vliegtuigraampje

DE FILOSOFIE IS SIMPEL MAAR DOELTREFFEND.

Iedereen heeft angst. En maar liefst 30% van de Nederlanders heeft vliegangst. En daar is niks mis mee. Want angst is een natuurlijke emotie. Het is een beschermingsmechanisme dat door de natuur aan de mens is meegegeven. De uitdaging is voor iedereen om met zijn vliegangst te leren omgaan. Op een manier die bij hem of haar past. Om zo vliegangst te overwinnen. Dat leren wij onze cursisten in 1 dag! Met ons team van ervaren psychologen, piloten en stewardessen. Op een eigentijdse manier. Met onze eigen methode. Vol positieve energie en vooral niet te zwaarmoedig. Een leuke en leerzame dag. In groepsverband met gelijkgestemden.

DE FILOSOFIE IS SIMPEL MAAR DOELTREFFEND.

Tussen ervaring en wetenschap. Tussen plezier en inspanning. Met persoonlijke aandacht en oplossingen die voor jou werken. En aan het einde van de cursus een echte groepsvlucht met het complete begeleidingsteam; Gegarandeerd de prettigste vlucht van je leven, tot dan toe!

DE FILOSOFIE IS SIMPEL MAAR DOELTREFFEND.

Check jezelf in voor deze life-changing vliegangst cursus. Het is betaalbaar en zeer effectief. En er zijn geen voorwaarden. Geen drempels. Geen gedoe. Leer begrijpen hoe je brein werkt, waar je angst vandaan komt. En leer je vliegangst onder controle te krijgen. Dat is veel gemakkelijker dan je denkt. Al meer dan 1000 cursisten gingen je voor. Allemaal mensen zoals jij, die ooit vliegangst hadden, maar nu onbezorgd vliegen en hun vliegangst hebben overwonnen!

Onbezorgd Vliegen - Dé eendaagse cursus om vliegangst te overwinnen