Kelsey Kerner

Silvie Timmers
23 februari 2016

Hallo allemaal!

Ik ben Kelsey Kerner, 25 jaar oud en kom uit Maastricht waar ik net mijn studie psychologie heb afgerond. Net als vele van jullie heb ik ook vliegangst gehad, gehad ja!

April 2014 heb ik deelgenomen aan de cursus. Wat een twijfel, ongelofelijk. Wel of niet aanmelden? Wel of niet naar Amsterdam? Wel of niet vliegen? Gelukkig is alles ‘wel’ geworden en vlieg ik ondertussen de hele wereld over. Wat heeft die ene, inspannende dag mijn leven veranderd. Een dag om nooit te vergeten! Een dag die ik iedereen alleen maar kan aanraden! Misschien nog wel belangrijk om even te vermelden is dat ik geen ‘kleine angst’ had, maar eerder een zeer ‘grote angst’.

Dus zelf ook nooit verwacht dat ik ooit nog zo gek zou worden op het vliegen. Sta ik tijdens het voetballen op het veld en hoor ik een vliegtuig? Even zoeken waar die is en bekijken! En dan? Jaloers dat ik er niet in zit (en de bal kwijt). Tijdens een afspraak op de vijfde verdieping gaat er een vliegtuig langs, geen idee meer wat die persoon tegenover mij zei hoor! Met de trein van Antwerpen naar Maastricht, mijn gedachte: ‘yes, we komen langs de luchthaven van Brussel’. En zelfs af en toe ‘stiekem’ de gedachte: ‘had ik maar een andere opleiding gekozen in plaats van psychologie’, je raad vast wel wat…

Echt helemaal gek van vliegen geworden en nog steeds. Geïnteresseerd in de rest van mijn verhaal? Sinds april 2014 ben ik bij elke cursus aanwezig. Nee, niet omdat ik bang ben. Juist het tegenovergestelde, om mijn ervaring met jullie te delen. En waar nodig, te helpen. Net zoals de hele crew dat doet! Want spijt? Geen seconde!!! Toch nog enige twijfel rondom de aanmelding? Schroom dan niet om met OnbezorgdVliegen te bellen, want succesvolle hulp staat gegarandeerd. En een specifieke vraag aan mij? Stuur gerust een berichtje kelseykerner@hotmail.com of zoek me op via Facebook en hopelijk tot de volgende cursusdatum!