VRET

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Cognitieve gedragstherapie

[/vc_column_text][vc_column_text]

Cognitieve gedragstherapie is een van de meest toegepaste behandelvormen in Nederland. Het is een kortdurende, gestructureerde therapievorm die op het heden en de toekomst is gericht. Het verhaal van de patiënt is van belang. Samen met de psycholoog ontdekt u hoe de ‘foute’ denkgewoonte zijn ontstaan. Door de combinatie van cognitieve gedragstherapie en Virtual Reality Exposure Therapy komt u tot nieuwe gedachten en positiever gedrag.

Onbezorgdvliegen.nl biedt u de unieke mogelijkheid om gebruik te maken van de innovatieve behandelmethode genaamd Virtual Reality Exposure Therapy (VRET). Deze is ontwikkeld door de Universiteit van Amsterdam en de TU Delft en is medisch en wetenschappelijk bewezen als een zeer effectieve behandelmethode.

U bepaalt zelf wanneer u de 4 Cognitieve gedragstherapieën met een psycholoog in Diemen wilt gaan doen in een periode van 2 tot 4 weken. 1 sessie duurt circa 1 tot 1,5 uur. Tijdens de eerste sessie bespreekt u samen met de behandelende therapeut de inhoud van uw klachten. Met de door u gegeven informatie kan de behandelende therapeut een behandeling op maat voor u ontwikkelen.

U kunt, indien u dit wilt, aanvullend deelnemen aan een therapeutische rondvlucht. Deze bieden we aan tijdens de cursusdagen van Onbezorgdvliegen. De data in 2018 hiervoor zijn; zaterdag 17 maart, zondag 3 juni en 14 oktober. Tijdens deze vlucht kan u alles wat u geleerd heeft in de praktijk brengen. Vanzelfsprekend gaat het speciale team van Onbezorgdvliegen.nl (psychologen, cursusbegeleiders, piloten en stewardessen) mee aan boord. Allen zullen u met raad en daad bijstaan om u voorgoed van u vliegangst af te helpen!

Prijs: €599,- exclusief therapeutische rondvlucht
Prijs: €774,- inclusief therapeutische rondvlucht

Ontwikkeld door:

uva®merken_NLScreen Shot 2016-03-09 at 01.33.30

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]